maanantai 31. elokuuta 2015

Uusia tuttavuuksia


Verso Härkäpapurouheen pavut ovat Suomessa viljeltyjä ja tuotteessa on 47% proteinia, kasvissyöjän aatelia siis.  Jätin perinteisen soijarouhepussin kaupan hyllylle ja nappasin tämän kyytiin. Vielä en ole ehtinyt testata tuotetta, mutta se on tarkoitettu käytettäväksi soijarouheiden- ja suikaloiden yms. tapaan, eli turvottaa kieuvassa vedessä ja käyttää jauhelihan sijaisena. Sitä voi käyttää myös sellaisenaan lisäämällä vaikka jogurttiin tai smoothieen.



Tovin olen jo seurannu sivusta tätä superfood boomia ja pohdiskellut onko niistä oikeasti mitään hyötyä. Otettuani kuitenkin tarkemmin selvää spiruliinasta, kipitin kauppaan ja hain palan cocovi:ä kotiini. Tähän mennessä käytössä on ollut vain kookosöljy cocoviiltä. Spiruliina on siis merileväjauhetta, jossa on luonnostaan runsaasti proteinia, 100 grammassa tuotetta proteinin osuus on 70 g. Ihan hurjasti siis, ja näin kasvisruokailijana tällä on helppo taata päivittäinen proteinintarve. Lisäksi tuotteessa on runsaasti rautaa, kaliumia ja sinkkiä. Itse olen käyttänyt tätä smoothieissa, maistoin myös sellaiasenaan lusikalla ja mieleeni tuli eläinkaupasta ostettavat akvaariokalojen ruuat, heh.


Nämä tuotteet menee vähän ohi aiheen, mutta pakko esitellä ihania luonnonkosmetiikka tuotteita: Frantsilan hoitsikka, Flow kosmetiikan hamppupalashampoo, Urtekramin palasaippua ja deodorantti. Kaikilla on pupumerkit osoittamassa siitä, että tuotteen yksikään raaka-aineista ei ole eläimillä testattu ja kaksi ensimmäistä on lisäksi Suomessa valmistettuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti