keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Superi tomaatti-vuohenjuustopasta

Tää on sairaan hyvään! Olen vannoutunut juusto fani ja vuohenjuusto on eritysen herkkua. Simppeli resepti ja kun pastahammasta kolottaa, niin eikun vaan tätä reseptiä testaamaan. Nyt alkaa jo tehdä mieli italiaista, sillä vietin keväällä 6 viikon mittaisen työharjoitteluni italialaisessa ravintolassa ja sen jälkeen ei toviin tehnyt mieli pizzaa tai pastaa :D

300 g spagettia
370 g tomaattimurskaaa
Puolikas vuohenjuusto pötkö (n. 60g)
1 tuore tomaatti
kourallinen tuoretta basilikaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Keitä spagetit hyvin suolatussa vedessä. Katselen kauhulla jos joku keittää spaghetit ilman suolaa, huikamala niistä tulee mauttomia eikä paraskaan kastike korvaa sitä enään. Hienonna sipuli, valkosipulin kynsi sekä tomaatti ja kuullota ne runsaassa oliiviöljyssä. Kaada tomaattimurska joukkoon ja paloittele vuohenmaitojuusto sopiviksi köntsiksi ja laita joukkoon sulamaan. Lopuksi lisää hienonnetut basilikan lehdet sekä maun mukaan suolaa ja pippuria. Kun siivilöit spagetista nesteen kaada joukkoon loraus oliiviöljyä, sellaiset öljystä kiilävät spagetit vaan on paljon parempia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti