perjantai 26. helmikuuta 2016

Vegaaninen suklaakermakakku


Taas leivoin vegaanisesti ja  tällä kertaa syntyi mehevä ja muhkea suklainen kermakakku. Googlettelin munattomia kakkupohjan ohjeita ja päädyin käyttämään TÄTÄ vegaaniliiton sivuilta löytyvää reseptiä. Kakun täytin vadelmahillolla ja päälystin suklaaganacheella - koska vadelman ja suklaan yhdestelmä on pettämätön! Valitsin suklaaksi tuon Pandan tummasuklaan, sillä se on maidoton ja se ei ole liian tummaa. Kermana käytin alpron soijavispiä joka tuli jo aiemmin hyväksi havaittua ja tässäkin yhteydessä passasi vallan mainiosti.
Olisin toivonut pohjaan enemmän kuohkeutta ja keveyttä, kun tämä oli aika tanakka, mutta ei tarvinnut ainakaan liiemmin kostutella sillä kakku oli mehevää. Ohjeessa mainittiin öljy, mutta minä käytin tummansinistä keijua ja kasvimaitona alpo professionalia soijajuomaa. 





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti