maanantai 12. lokakuuta 2015

Vegaaninen sunnuntailounas


Linssi-kesäkurpitsapihvejä kera uunijuuresten, coleslaw:n ja valkosipulimajoneesin - ja kaikki tämä ilman eläinkunnantuotteita!

Kasvispihveihin keitin punaisialinssejä, raastoin kesäkurpitsaa ja sipulia, lorautin ihanaa chilikaurakermaa, korppujauhoja ja maustoin. Kuvassa näkyvät Bong -kasvisliemikuutiot on uusi tuttavuus ja niistä saa hyvää makua ruokaan ilman lisäaineita. Coleslaw on tehty x-stra majoneesiin (löytyy tältä listalta). Raastoin porkkanan ja suikaloin kaalin, lisäsin valkosipulilla maustetun x-tra majon, etikkaa, suolaa ja pippuria. Uunijuureksista löytyi siis punajuuria, porkkanaa ja bataattia. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti