lauantai 26. syyskuuta 2015

Lehtikaalipasta







Parsakaali-pinaattituorepastaa ja haudutettua lehtikaalia. Minusta kauniin vihreä annos, mutta muu perhe karttoi kaukaa ja ilmeet olivat epäuskoisia. Mutta hyvää se oli ja ennen kaikkea lehtikaali on tumman vihreä kasvis = terveellinen. Tälläinen yhtälö mun päähäni on ainakin taottu joskus.

100g lehtikaalia
1/2 sipulia
2dl kaurakermaa
oliiviöljyä
sitruunamehua
kasvislientä
mausteita (pipppuri, tarvittaessa suolaa, valkosipuli)

Kaada pannulle öljyä ja freesaa sipulit. Heitä pieneksi hienonnetut lehtikaalit sekaan. Anna hetki lehtikaalien olla pannulla, mutta varo etteivät ne pala! Lisää kerma, sitruunamehu ja mausteet. Anna hautua n. 10 min ja lisää keitetyn pastan joukkoon. Rouhi päälle pistaasipähkinöitä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti