maanantai 23. marraskuuta 2015

Pastaaa



Avokadon himo iski ja mikä onkaan parempaan kuin heittää ne pastan sekaan ja rouhia paljon parmesaania päälle. Kyseessä on siis avokadopasta, jonka valmistan kuin Cullichsenit, eli mausteeksi valkosipulia, chiliä, limemehua, parmesaania sekä basilikaa. Minun pastaani koristi vielä idutkin kun niitä jääkaapista löytyi.

Kokeilin samaa myös vegaanisena versiona ja heitin avokadojen sekaan reilusti oluhiivahiutaleita parmesaania korvaamaan. Ja totta se on, maistuu pitkälti juustolta, vaikka pussin avatessa sieltä leimahti ällö haju ja aloin epäiröimään uskaltaako hiutaleita kokeilla ollenkaan. Seuraavana testailen vegaanista juustokastiketta oluthiivahiutaleista ja kasvikermasta :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti